De website is live!

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 01:07

Onze website is live! Na een week lang hard werken (afwisselend de zolder opruimen en aan de website werken) is het dan eindelijk zo ver. Precies om 22 uur (onze zelf gestelde deadline) drukten we op de [Publiceer] knop.

Een jaar geleden zijn we gestart met de eerste aanschaf van een batch Lego en wisten we nog niet waartoe dat ging leiden. We begonnen met uitzoeken en sorteren en vervolgens nog een keer opnieuw sorteren. Een paar setjes konden we meteen al compleet maken. Voor andere setjes moesten we eerst onderdelen bijbestellen. En vervolgens konden de eerste setjes te koop gezet worden. Eerst op Marktplaats en lokale Facebook groepen. 

Na een paar maanden verzonnen we een naam: de Crazy Carrot Company. En startten we met het plaatsen van de sets op ons eigen Instagram en Facebook account. Maar met 100 sets raakte het overzicht wel een beetje kwijt. Het kostte ons uren om een duidelijk overzicht te maken voor de klanten. Dus na lang wikken en wegen zijn we een website gestart. Het is een aardige investering, niet alleen qua tijd, maar ook financieel per maand. Dus we zijn benieuwd wat het op gaat leveren.

We hopen onze vaste klanten hier te zien. En om te vieren dat de website in de lucht is krijgt iedereen tot en met 5 maart 10% korting bij een bestelling met een minimaal bedrag van 15 euro  met de code WELKOM10. Deel deze code gerust  met je vrienden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.