• De verzendkosten berekend door de website zijn een schatting
  • De definitieve verzendkosten (gebaseerd op gewicht en afmetingen) worden na uw bestelling door ons bepaald
  • U ontvangt vervolgens een betaalverzoek
  • Verzending via PostNL of DHL, gratis ophalen in Den Dolder of bezorging per fietskoerier

Klantervaringen

"Super fijne en snelle communicatie, de sets waren snel besteld en zelfs persoonlijk thuis geleverd! Echt heel erg blij mee, ook de herbruikbare zakjes waar de sets in zaten komen goed van pas. Zeker een aanrader voor het uitbreiden van de Lego collectie op een bewuste manier :)"

Leona, Zeist

 

"Oohh wauwww wat ziet het er tof uit Crazy Carrots🧡dank jullie wel"

Anke Schuurman

 

‘We zochten drie kleine kadootjes voor surffanaten. Maarten en Estia zijn enthousiast aan de slag gegaan om drie leuke setjes ‘surf Lego’ bij elkaar te zoeken. Super service!’

Karin, Driebergen

"Ik heb een paar keer naar alle tevredenheid een lego en/of Duplo setje besteld bij de Crazy Carrot Company. De communicatie was erg prettig, er werd goed meegedacht over de manier van verzenden/ophalen. Mooi om te zien hoe het bedrijf staat voor duurzaamheid, van de Lego, tot aan de verpakking tot aan verzenden. Een aanrader!"

Malou

 

Bedankt voor de leuke duplo sets! Fijn contact, snelle levering en mooi speelgoed in handige herbruikbare stoffen zakjes. Zeker een aanrader!

Renée, Rotterdam

 


"Geweldig!

Als fan van Lego en Duplo is the Carrot Company een absolute aanrader. Liefhebbers met oog voor detail die nog mooie en goede Lego/Duplo een tweede kans geven. Ook nog milieu bewust;
De sets zijn compleet, alle stenen zijn qua vorm en kleur nog in zeer goede staat en uiteraard perfect schoon. Speelklaar!
Zit er geen originele verpakking meer bij, dan krijg je prachtige en handige stoffen zakjes. Die gebruiken we nu ook volop voor andere dingen.
Zeer vriendelijke en zeer professionele mensen. Geweldige service; een absolute aanrader voor jong en iets minder jong!"

Evert, Olivier en Inge

Wat vindt u van deze site?

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Felicia
5 maanden geleden

Samen met mijn zoontje van 5 die graag stoere Lego van zijn zakgeld wilde aanschaffen hebben we de site afgestruind: mooi en overzichtelijk. De keuze was gemaakt en om verzendkosten te besparen mochten we het op komen halen. Heel persoonlijk werd het zo, erg leuk! :-)

Yvonne
5 maanden geleden

Ik nam contact op naar aanleiding van Lego Friends dat m’n aandacht trok. Zeer prettig contact, laagdrempelig, snel en vriendelijk. Ik kon kiezen uit wachten tot het laatste poppetje er was of kopen zonder dat poppetje met een korting. Ik koos voor wachten tot alles compleet was. Ik werd hierover goed op de hoogte gehouden. Bij het openmaken van het pakket zie je direct dat ze recycling hoog hebben. Een brief op karton, prachtige stoffen zakjes om de blokjes. Ik beveel CCC zeker aan!

Linda Souer
7 maanden geleden

Momenteel worden er weer een paar prachtige sets voor ons klaargemaakt. Geweldige service en vriendelijk contact. Zero Waste is doorgevoerd in de verpakking en de zakjes waarin verpakt wordt kunnen voor van alles en nog wat worden gebruikt. Dank jullie wel!

Sandra Janssen
8 maanden geleden

Snelle en persoonlijke reactie en een topservice qua levering. De verpakking is fantastisch.

Familie Meerbeek
8 maanden geleden

Bedankt voor de leuke sets welke wij tot nu toe hebben mogen aankopen via Crazy Carrot Company. Mooie verpakkingen die netjes bewaard worden hier. Houden alles in de gaten voor nieuwe aankopen .

Sanne
8 maanden geleden

Wat zijn we blij met onze duplosets! Snel geholpen en nog op de fiets gebracht ook. Super!